„American Night’s Dream”, în premieră la Teatrul Elisabeta

american-night-dream-afisJoi, 18 decembrie, la ora 20.00, va avea loc, în premieră în România, spectacolul „American Night’s Dream”, în care muzica se întâlnește cu dansul și poezia. Potrivit organizatorilor, spectatorii vor putea vedea artiști din România și din Statele Unite ale Americii într-un show de atmosferă, pe ritmuri de gospel, jazz sau muzică tradițională românească.

Calvin McClinton, cântăreț de soul și gospel, va interpreta piese din repertoriul personal, precum și adaptări ale unor piese cunoscute din muzica românească. Actrița Dana Rotaru (care face parte din distribuția spectacolului „Fantoma de la operă”, montat la Opera Națională de australianul Stephen Barlow) va prezenta piese din musicaluri faimoase de pe Broadway, anunță organizatorii.

Lor li se va alătura dansatoarea și coregrafa Natașa Trifan, iar regizorul Cezar Ghioca va propune o adaptare proprie a unor piese celebre din istoria jazzului american. Ritmuri din piese cunoscute de jazz va aduce, într-o interpretare personală, și cântăreața pop Claudia Pavel (Cream).

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.