Andrea Gavriliu coordonează workshop-ul de la Gala HOP

afisul Galei HOP. Cosmin FloreaGala Tânărului Actor- Hop 2014 se apropie de start. Între 9 și 12 septembrie, la Vox Maris Club din Costinești va avea loc o nouă ediție a concursului dedicat tinerilor actori, în cadrul căruia se va desfășura un workshop coordonat de Andrea Gavriliu, actriță și coregraf, workshop care respectă tema galei de anul acesta: „Joacă-te cu mine. Sunt om. Nu personaj.”

Atelierul își propune să readucă în actualitate melodiile celebre ale anilor `80. Mihai Dobre (DJ Haute Culture sau Dobrică de la Şuie Paparude, cum este cunoscut) le remixează.

Despre direcţiile workshop-ului pe care-l va coordona, Andrea Gavriliu a declarat: „Tema de bază a momentelor pe care le pregătesc este şi tema galei. Aceasta va fi tradusă prin alternanţa dintre om şi bufon, un soi de „schizofrenie” cu care se confruntă orice actor. Vom avea de-a face cu un bufon modern, cu o corporalitate aparte pe care vreau s-o descopăr împreună cu doritorii, un „bufon disco”. „Disco” pentru că întreaga coloană sonoră va fi compusă din melodii ale anilor 80 remixate.”

Anul trecut, tema atelierului de creaţie de la Costineşti, condus de Vlaicu Golcea, a fost muzica Mariei Tănase, care s-a concretizat în spectacolul „Hai iu iu Nu Hi You You”.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.