Au început înscrierile la workshop-ul susţinut de Cătălina Buzoianu

În perioada 26 octombrie – 3 noiembrie, la Muzeul Curtea Veche se va desfăşura workshop-ul susţinut de Cătălina Buzoianu pe textul piesei „Spre Damasc” de August Strindberg, organizat e UNITER şi la care sunt invitaţi să participe studenţi, actori, masteranzi.

Înscrierea la workshop se face la adresa mariam@uniter.ro (Maria Morar) până în data de 15 octombrie 2012. Scrisoarea trebuie să contina datele de contact ale participantilor (nume, prenume, telefon, adresa de e-mail).

Program:

Workshop-ul se desfăşoara în perioada 26 octombrie – 3 noiembrie 2012, la Muzeul Curtea Veche (strada Franceză, nr. 25-31)

Prima întâlnire cu regizorul Cătălina Buzoianu are loc marţi, 23 octombrie, ora 11.00.

Pe parcursul Festivalului Naţional de Teatru workshop-ul este deschis tuturor celor care doresc să asiste.

Uniunea Teatrala din Romania a iniţiat un amplu program Strindberg care a început, în anul 2011, cu un happening teatral și lansarea volumului „Marele drum” de August Strindberg şi a studiului postum semnat de Ileana Berlogea.

Programul cuprinde traducerea si publicarea unei serii de 12 piese de teatru August Strindberg, două spectacole lectură, o conferinţă cu participare internaţionala şi workshop-ul susţinut de regizorul Catalina Buzoianu. Toate aceste evenimente se vor desfăşura în cadrul Festivalului Naţional de Teatru, ediţia 2012, într-o secţiune dedicată lui August Strindberg.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.