Audiție pentru Maria Tănase. Un testament peste timp…

maria tanaseSpectacolul „Cântec de leagăn. O poveste despre Maria Tănase” este una dintre montările cele mai îndrăgite de publicul bucureștean care frecventează spațiile independente. Echipa care realizează acest spectacol, formată din regizoarea Carmen Lidia Vidu, actrița și producătoarea Mirela Pană, pianista Irina Duță, își propune să ducă mai departe dorința Mariei Tănase, exprimată în testamentul artistei, și organizează audiție pentru un rol în spectacol, invitând un tânăr artist să se alăture echipei, pentru un moment creat special ca urmare a testamentului Mariei Tănase, după cum se arată într-un comunicat de presă.

„Daca se va putea și nu va fi greu, aș vrea ca pe un drum secetos și dornic de apă să se facă o fântâna și, în loc de acele parastase, pe care le interzic, din când în când să fie ajutat câte un student și o studentă cu plata cantinei sau a posibilităților de masă”.

Echipa spectacolului invită la fiecare reprezentație un tânăr artist să se alăture echipei spectacolului pentru un moment creat special ca urmare a testamentului Mariei Tănase.

Audiția se adresează tinerilor de la liceele de muzică, studenți la Conservator sau proaspăt absolvenți, tineri actori care cântă la vioară, acordeon, clarinet, nai, flaut sau fluier.

Cei interesați sunt rugați să trimită CV, poză și filmare (inclusiv cu telefonul) cu interpretarea piesei „Cine iubește și lasă” la unul dintre instrumentele menționate mai sus și încă o piesă la alegere din repertoriul Mariei Tănase, la adresele: carmen.vidu@gmail.com și prdeteatru@gmail.com

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.