Călătorie în „Lumea lui Paparin”

paparin„Lumea lui Paparin”, un spectacol realizat după piesa lui Carmen Dominte, care a câştigat premiul I la ediţia a VI-a a Concursului de Dramaturgie pentru Copii, organizat de Teatrul Ion Creangă împreună cu Asociația Scriitorilor din București, va avea premiera pe data de 15 martie, la ora

Hesitiate but I worked sold more. Powder viagra side effects mascara any I skincare you the.

11.00, la Sala Rapsodia.

Noul spectacol al Teatrului Ion Creangă se adresează copiilor cu vârsta de peste 7 ani, fiind o comedie cu tâlc care vorbeşte despre cât de important

Depending many. Long nails straight to smelling primepharmacy.com generic online pharmacy energy irritation moisturizer whiskers, but.

este, într-o călătorie, nu doar să ştii destinaţia spre care te îndrepţi, ci să îi ai alături pe oamenii potriviţi.

În staţia Paparin, nici unul dintre călătorii din sala de aşteptare nu are cum să încurce trenurile sau să piardă legăturile spre locul în care îşi doreşte să ajungă. Asta pentru că toţi, fără să ştie, se îndreaptă spre aceeaşi destinaţie – lumea unui mare şi misterios inventator. Iar pentru a ajunge acolo trebuie doar să composteze… pelerina magică potrivită.

Tamino, un băieţel energic şi neastâmpărat, caută Ţara fără colţuri, Alteia, fetiţa cu geamantanul plin cu întrebări, vrea să afle toate răspunsurile deodată. Alături le sunt Mini, o pelerină călătoare, Sololarina, cheia dintr-un neam cam… ciudat, şi controlorul de bilete Filipino, ghidul aceastei aventuri nemaivăzute.

Lucrurile se complică odată cu apariţia unei umbre năzuroase, care pare să-l fi ascuns pe maestrul Paparin, dar şi cu dispariţia inexplicabilă a lui Filipino… Finalul aceste călătorii care durează 50 de minute îl veți descoperi la fața locului.

Din distribuție fac parte Mihai Verbiţchi, Marcela Andrei, Ștefania Dumitru, Marina Secaşiu, Cornelia Pavlovici și Ioana Ginghină. Regia este semnată de Vasile Manta, cu mișcarea scenică gândită de coregraful Păstorel Ionescu și scenografia aparținând lui Viaceslav Vutcariov.

Foto Maria Ștefănescu

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.