„Familia Tot”, „Amalia respiră adânc” şi Edith Piaf… în această seară la Oradea

familiatot1Festivalul de Teatru Scurt de la Oradea a ajuns la jumătate, astăzi, desfăşurându-se cea de-a patra zi de concurs. Programul zilei se deschide la ora 12.00, cu o lansare de carte – Zeno Fodor-80, Scrieri teatrale, Capriciu bizantin – şi continuă la ora 13.00, cu un spectacol de la Sibiu, prezentat în cadrul secţiunii „Şcoli de teatru” – „Culorile muzicii”, după Laurant van Weter, regia Veronica şi Cătălin Pătru.

Începând cu ora 17.00, concursul continuă, în această seară fiind programate trei spectacole: Primul, de la Teatrul Naţional din Timişoara, „În afara jocului”, regia Ion-Ardeal Ieremia, apoi de la 19.00, „Amalia respiră adânc” de la Teatrul Naţional din Cluj, în regia lui Tudor Lucanu, prezentat la Moara Răsărit”, iar de la 21.00, „Trei nopţi cu Madox”, în regia lui Radu Dinulescu, de la Teatrul din Galaţi.

Şi în această seară există în program spectacole invitate, de la ora 19.00, „System Failure”, după un concept de Louse Baduel şi Leslie Mannes, dinb Belgia, prezentat la Sala Mare, şi „Familia Tot”, în regia lui Bocsardi Laszlo, de la Teatrul din Craiova.

Seara se încheie cu… povestea lui Edith Piaf – „O noapte cu Edith Piaf!” în regia lui Iulian Gliţă, spectacol prezentat în cadrul secţiunii Fringe la Hanul cu Noroc.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.