La Teatrul Nottara, donatorii de sânge au tarife speciale

Doneaza sange fii erouTeatrul Nottara susţine campania „Donează sânge! Fii erou!”, ce va avea loc în perioada 9-13 mai 2016 în toate centrele membre ale Federației Asociațiilor Studenților în Medicină din România (FASMR) și anume în București, Cluj-Napoca, Iași, Brașov, Sibiu, Timișoara, Oradea, Târgu-Mureș și Craiova.

În Bucureşti, evenimentul este organizat de Societatea Studenților în Medicină din București (SSMB), în parteneriat cu Institutul Național de Hematologie Transfuzională București (INHT) şi se va desfăşura în Holul de Onoare al Palatului Facultății de Medicină Carol Davila.

„Donează sânge! Fii erou!” este un eveniment organizat bianual la nivel național de către asociațiile studenților la medicină, care își propune să combată deficitul de sânge și produse de sânge din unitățile spitalicești din România.

Pentru a le oferi o motivaţie în plus celor care doresc să facă acest gest salvator de vieţi, Teatrul Nottara a ales să se implice prin acordarea de tarife preferenţiale pentru donatorii de sânge, până la finalul stagiunii 2015-2016. Prin urmare, pe baza carnetului de donator, spectatorii vor plăti cu până la 30% mai puţin decât în mod obişnuit pentru un bilet, cumpărând locurile dorite cu o categorie de preţ mai jos. Oferta este valabilă pentru biletele cumpărate de la agenţia din bd. Magheru nr. 20.

În plus, cei care vor dona sânge în cadrul campaniei vor putea câştiga una dintre cele zece invitaţii duble la unul dintre spectacolele Teatrului Nottara,  care vor fi oferite prin tragere la sorţi la finalul evenimentului.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.