„La vita e bella” la Teatrul de Comedie

Delia Nartea, Alex ConovaruSpectacolul „La vita e bella” de Radu F. Alexandru, în regia lui Vlad Cristache, va avea premiera vineri, 30 ianuarie, de la ora 19.30, la Sala Studio a Teatrului de Comedie. Decorul este semnat de Puiu Antemir, costumele de Anca Răduță, iar muzica de Cătălin Milea.

Textul „La vita e bella” de Radu F. Alexandru a obținut premiul III la Concursul de Comedie Românească, ediția a IX-a din cadrul Festivalului Comediei Românești – festCO 2014. Montarea de la Teatrul de Comedie este premiera pe țară a acestei piese.

Radu F. Alexandru s-a născut la București în anul 1943. Este dramaturg, scenarist, prozator și politician român. Piesele sale „Dilema”, „Omul care face minuni”, „Nimic despre Hamlet”, „Love stories (Labirint)”, „Poveste despre tatăl meu” au fost jucate pe parcursul anilor pe scenele diverselor teatre din București și din țară.

„La vita e bella este o satiră acidă a ipocriziei și amoralității „oamenilor de bine”. Viața e frumoasă, mai ales atunci când e clădită pe minciună și promiscuitate”, spune regizorul Vlad Cristache despre acest spectacol, încercând să ofere o perspectivă legată de viziunea sa asupra textului.

Din distribuția fac parte Cristi Iacob, Delia Seceleanu, Delia Nartea, Alexandru Conovaru, Cătălin Milea / Ovidiu Antonescu (saxofon).

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.