Live de pe scena TNB, în premieră națională

Teatrul Naţional I.L. Caragiale îşi respectă motto-ul „Un teatru nou pentru un public nou” şi propune un experiment unic, în premieră naţională. În această seară de 3 februarie, o scenă din spectacolul „No Man’s Land”, regizat de Alexander Morfov, va fi transmisă Live pe pagina de Facebook a teatrului, direct de pe scenă, cu o cameră montată pe costumul unuia dintre actori, interpret al unui rol de reporter.

Astfel, publicul care nu este prezent în sală va putea fi martor al intrării în scenă, pornind din culise, precum şi al desfăşurării uneia dintre cele mai dinamice scene din spectacolul care îi are ca protagonişti pe Mihai Călin, Richard Bovnoczki şi Ciprian Nicula. Spectatorii transmisiunii live vor lua pulsul emoţiilor de dinaintea întrării în scenă, dar se vor afla, pentru câteva minute, în pielea unuia dintre personaje, privind prin „ochii” acestuia desfăşurarea de forţe de pe scenă.

Teatrul Național din București vă invită, aşadar, să fiţi martorii unei premiere absolute în teatrul românesc: prima transmisiune LIVE de pe scena unui spectacol de teatru, realizată chiar de unul dintre actori! Spectacolul este programat să înceapă la ora 19:00, în timp ce transmisiunea în direct va fi realizată în jurul orei 20:20.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.