Matei Vișniec vine la Teatrul În Culise

Imagineaza-ti ca esti Dumnezeu Florin Fratila si Maria PopoviciScriitorul Matei Vișniec va fi prezent în această seară, de la ora 19.00, la una dintre reprezentațiile spectacolului „Imaginează-ți că ești Dumnezeu”, la Teatrul În Culise, urmând să ia apoi parte la o scurtă conferință de presă.

Imaginează-ți că ești Dumnezeu este un colaj de teatru scurt, o comedie dulce-românească, ce îl plasează pe românul de rând pe un soclu al dumnezeilor. Spectacolul vorbește despre fuga continuă spre ceva despre care de multe ori nu avem foarte multe informații, despre mirajul câinilor cu covrigi în coadă și aspirația Estului către Vestul americanizat, despre o Românie căreia îi lipsește consistența, ducându-și existența prin nostalgia trecutului, despre asocierea țiganilor manelizați cu reprezentanții acestei națiuni, se arată într-un comunicat de presă.

Un spectacol produs și montat în spiritul și urmărind misiunea Teatrului În Culise, așa cum declară realizatorii, Imaginează-ți că ești Dumnezeu propune o altfel de experiență pentru spectatori, promit ei. Aceștia vor vedea un teatru sincer, fără prea multă scenotehnică, dar cu siguranță șocant și intrigant”.

Spectacolul a fost selecționat la Festivalul International de Teatru Scurt de la Oradea, Maratonul Teatrelor Independente din București, festCO – Festivalul Comediei Românești, FNTi – Festivalul Național de Teatru Independent.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.