Noaptea Teatrului Tânăr îl aduce pe Marcel Iureș față în față cu adolescenții

Noaptea Teatrului Tanar #1_Adi Bulboaca_2014 (1)Cea de-a doua ediție a festivalului Noaptea Teatrului Tânăr va avea loc vineri, 27 noiembrie, între orele 17.30 și 02.00, la Teatrul Excelsior. Evenimentul este organizat de Ideo Ideis împreună cu platforma culturală BRD – Scena 9. Seara este gândită special pentru publicul tânăr, se arată într-un comunicat de presă, prilej cu care actorul Marcel Iureș, președinte de onoare al festivalului Ideo Ideis și Ana Maria Guran, protagonista filmului fenomen „Lumea e a mea” vor împărți scena teatrului cu 3 trupe de liceu din toată țara.

Noaptea Teatrului Tânăr aduce laolaltă trei spectacole montate și jucate de adolescenți din Baia Mare, Brașov și București, alese din repertoriul de anul acesta de la Ideo Ideis, un spectacol profesionist gândit special pentru ei, discuții cu actori din diferite generații – de la adolescenta Ana Maria Guran, la Marcel Iureș, ateliere de teatru interactive, precum și un moment de improvizație muzicală. Noaptea Teatrului Tânăr face parte din această inițiativă și este un concept special creat pentru tinerii bucureșteni ca o replică la scara unei nopți a Festivalului Ideo Ideis, cu scopul de a le oferi acces liber la cultură, dar și de a le deschide sau de a le alimenta apetitul pentru artă și tot ce poate aduce ea în viețile lor.

Programul Nopții Teatrului Tânăr

18:00-21:00

THE HISTORY BOYS. POVEŞTI CU PARFUM DE LICEU, Teatrul Excelsior, Bucureşti

21:30-22:20

PISICA VERDE, Trupa Amprente, Braşov

23:10-00:00

INSPIR Ş-EXPIR, Trupa Par Ris, Baia Mare – scenariu colectiv după „Operele complete ale lui William Shakespeare (pe scurt)” de Adam Long, Daniel Singer și Jess Borgeson

01:15-02:00

ALMOST. MAINE, Trupa As, Bucureşti

22:20-22:50

Masterclass Marcel Iureș

00:00-00:30

Seara povestitorilor cu Ana Maria Guran

Foto Adi Bulboacă

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.