„Organic“, în premieră la TNB

Organic.A3672Pe 14 și 15 februarie, la ora 20.00, Sala Mică a Teatrului Național din București va găzdui primele două reprezentații ale spectacolului „Organic“ de Saviana Stănescu, în regia lui Andrei Măjeri.

Spectatorii îi vor putea vedea pe scenă pe Silva Helena Schmidt, Andrei Stehan și Lucian Rus, care vor da contur viselor imaginate de Ada Milea, Arcadie Rusu, Les Ateliers Nomad, Ioana Păun, Tudor Giurgiu. Scenografia producției este semnată de Irina Chirilă.

„Organic“ de Saviana Stănescu încheie seria spectacolelor din cadrul primei etape a Programului 9G la TNB, desfăşurat prin Centrul de Cercetare şi Creaţie Teatrală “Ion Sava”.

Spectacolul aduce în faţa publicului un subiect acut, desprins din ştirile zilnice – traficul de organe –, şi spune o poveste ruptă din realitate… dar o îmbracă într-o comedie neagră de bună calitate, informează un comunicat de presă. Visul american şi viaţa emigranţilor în cameleonica lume ideală capătă accente dramatice, dar şi comice… Imaginaţi-vă cum ar arăta familia Bundy din celebrul serial cu acelaşi nume, dacă ar trăi din comerţul cu organe umane, şi nu de pe urma vânzării de pantofi.

 

 

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.