„American Buffalo” la „Ziua Independenţilor la Teatrul Metropolis”

În cadrul programului „Ziua Independenţilor la Teatrul Metropolis”, vineri, pe 18 mai, la ora 19.00, se va juca spectacolul „American Buffalo”, după David Mamet, în regia lui Florin Grigoraş, cu Mircea Postelnicu, Bogdan Nechifor, Conrad Mericoffer.

„Ziua Independenților la Teatrul Metropolis” este un program cultural organizat în parteneriat cu teatrul independent UNTEATRU. În fiecare lună, Teatrul Metropolis îşi va deschide  porţile pentru companiile independente de teatru şi va prezenta noi producţii alături de teatrele partenere.

„Un spectacol despre prietenie, complot, relaţii zdruncinate şi incredere. O comedie cu iz poetic, cu versuri despre oameni, o pânză pe care se desenează treptat caractere şi situaţii care nu mint. Un spectacol despre adevăr”, se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor. „American Buffalo” a câștigat “Premiul pentru cel mai bun spectacol” la Festivalul de Teatru Piatra Neamț, în 2010, Conrad Mericoffer și Bogdan Nechifor au câștigat ex aequo “Premiul pentru cel mai bun actor”.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.