128 de bilete gratuite la spectacolul „Parcul”, la Teatrul Masca

Parcul_Teatrul_Masca_0026Teatrul Masca oferă sâmbătă, de la ora 19.00, 128 de locuri gratuite la ultima reprezentaţie din acest an a spectacolului „Parcul”, realizat pentru a marca 160 de ani de la inaugurarea celui mai vehi teatru din București. Cu acest prilej, actorii Teatrului Masca au realizat proiectul „Un parc, un oraş, un spirit”, care și-a propus să le ofere bucureştenilor manifestari culturale în Cişmigiu. „Din păcate, proiectul nu s-a putut materializa, anul electoral fiind mult mai important, iar Cişmigiul a rămas să îşi amâne sărbătoarea peste alţi mulţi ani”, se arată pe site-ul Teatrului Masca.

Fiecare mare oraş are un loc anume care îi dă personalitate. Un asemenea loc este Grădina Cişmigiu, inaugurată în 1854.

„Noi, cei de la Masca, am decis că acest spaţiu emblematic pentru istoria Bucureştilor merită măcar un semn/ un gest la acest sfârşit de an”, invitând publicul în sala de teatru aflată în cartierul Militari.

Accesul în sala de spectacole se va face pe bază de invitaţii, care se găsesc, în limita locurilor disponibile, la casa de bilete a Teatrului Masca. Cei care şi-au achiziţionat deja bilete îşi vor primi banii înapoi şi vor obţine în schimb o invitaţie de două locuri.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.