„ActOrchestra“, în premieră la TNB

artorchestraMiercuri, 17 septembrie, la ora 20.00, spectatorii sunt așteptați la premiera spectacolului „ActOrchestra“, care va avea loc la Sala Mică a TNB „ActOrchestra“este o creație colectivă regizată de Horia Suru, costumele fiind creația Alinei Herescu. Distribuția este alcătuită din actorii Emilian Mârnea, Florin Călbăjos și Petre Ancuţa

„ActOrchestra, primul spectacol finalizat în cadrul programului 9G (Noua generație la TNB), a fost inclus  în repertoriul Teatrului Național, în cadrul Stagiunii tinerilor la Sala Mică.
„ActOrchestranu este concert, nici teatru muzical, nici improvizaţie muzicală. Și este mai mult decât un exerciţiu de actorie… dacă vrem să definim genul. Este puțin din fiecare într-un joc la care se râde… serios, cu 3 actori şi încă 20 de parteneri… sau instrumente muzicale. Orchestra de la TNB transformă concertul într-un spectacol de teatru, unde instrumentele o iau razna, iar artiştii devin o prelungire a sunetelor. Într-o luptă comică, dar purtată pe viață și pe moarte, între trei muzicieni, pentru supremația pe scenă, tinerii actori Emilian Mârnea, Petre Ancuța, Florin Călbăjos jonglează cu mijloace teatrale dintre cele mai surprinzătoare.
Un concert împachetat scenic într-o poveste veselă, sonoră, ritmată. Sunteţi pregătiţi pentru un maraton muzical şi teatral de o oră, unde se trece cu viteza luminii, de la Mozart la rock… şi la șansonete? Un spectacol recomandat amatorilor  de teatru,  muzică și veselie.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.