Actorul Cristian Iacob, director interimar la Teatrul Mic și Teatrul Foarte Mic

iacobÎn primele zile ale anului, în ianuarie 2016, conducerea Teatrului Mic și a Teatrului Foarte Mic a fost preluată interimar de actorul Cristian Iacob.

Schimbarea survine după ce actorul Mihai Dinvale, director al celor două instituții din septembrie 2014, s-a pensionat începând cu data de 4 ianuarie.

Cristian Iacob a declarat că a preluat funcția de director interimar pentru o perioadă scurtă, în vederea rezolvării unor probleme de management, astfel încât să fie doar „un punct de legătură”. Potrivit oficialului, Teatrul Mic și Teatrul Foarte Mic se confruntă cu probleme grave, dar la care există soluții.

Teatrul Foarte Mic şi-a suspendat activitatea pe 24 noiembrie 2015, după ce clădirea în care funcţiona a fost inclusă în imobile de clasa I de risc seismic, care prezintă pericol public.

În decembrie opinia publică a fost informată că au loc discuții între oficialii Societăţii Române de Televiziune și conducerea Teatrului Foarte Mic pentru ca instituţia să-și continue activitatea într-un studio TVR.

Potrivit lui Cristian Iacob, citat de Mediafax, aceste discuții se află în stadiu de proiect, studioul TVR nefiind singura posibilitate a teatrului de a-și relua activitatea.

Print

Un Comentariu

  1. Filip Crisan 12/01/2016

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.