Actorul George Alexandru, pentru ultima oară mâine, la Teatrul Nottara

george-alexandruActorul George Alexandru s-a stins din viață în prima zi a anului 2016, la ora 23.30, din cauza unor complicaţii severe ale unei infecţii abdominale grave, a precizat Institutul Clinic Fundeni.

Într-un comunicat de presă, trimis astăzi, Teatrul Nottara și familia lui George Alexandru dezmint știrea și zvonurile conform cărora ar fi fost vorba de o moarte suspecta în cazul marelui actor.

„Discreția familiei și respectul teatrului pentru dorința lui George Alexandru de nu vorbi despre suferința sa ne împiedică să dăm detalii asupra bolii care l-a învins. Teatrul Nottara și familia lui George Alexandru mulțumesc tuturor celor care au vorbit în termeni decenți și onești despre tragedia comună prin care trecem pierzând încă un nume de prim rang al culturii române și refuză să se alăture acelora care doresc să transforme o mare tristețe într-o știre de senzație. Prin urmare, subliniem, cu profundă mâhnire, faptul că George Alexandru s-a luptat cu o gravă afecțiune. Nu există nici o îndoială că toate strădaniile medicilor au fost dublate de profesionalism și devotament până în ultima clipă. Din păcate, însă, chiar și marii actori se sting. Adesea, prea devreme și de neînțeles. Teatrul Nottara și familia actorului George Alexandru îi roagă pe toți amatorii de senzații tari să se abțină de la comentarii neadevărate, amintind tuturor că, pe lumea asta, se mai și moare. Tragic, NU suspect”, se arată în comunicatul Teatrului Nottara.

Mâine, 4 ianuarie, începând cu ora 11.00, va fi depus în foaierul principal al Teatrului Nottara, unde toți cei care l-au îndrăgit îi pot aduce un ultim omagiu, iar la ora 14.00, cortegiul va porni spre Capela Cimitirului Ghencea 3 Militari. La ora 14.30 va avea loc slujba de înmormântare, iar la ora 15.00, va fi înmormântat.

Print

2 Comentarii

  1. Donkeypapuas 03/01/2016
  2. Honore 06/01/2016

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.