„Adunarea păsărilor” deschide Festivalul Internațional „Teatru, Stradă și Copil”

adunarea-pasarilor-6Cea de-a IV-a ediție a Festivalului Internațional „Teatru, Stradă și Copil” va avea loc în prioada 11-16 septembrie.

Evenimentul face parte din microstagiunea aniversară „Țăndărică 70 de ani” și va reuni la București unsprezece dintre cele mai importante state membre ASSITEJ (Asociația Internațională a Teatrelor pentru Copii și Tineret).

În cele șase zile, atât la sediul din Lahovari, cât și la Teatrul Itinerant Țăndărică, amplasat în Parcul Lumea Copiilor, vor avea loc spectacole de teatru pentru copii și adulți, susținute de trupe de profil din Romania și din străinătate, conferințe și dezbateri după spectacole.

Vineri, 11 septembrie, va avea loc Gala de Deshidere în cadrul căreia se va juca spectacolul pentru adulți, „Adunarea păsărilor”, în regia lui Cristian Pepino, iar în data de 13 septembrie, va fi o seară specială în care va avea loc premiera spectacolului „Micul Prinț”, precedată de semnarea unui protocol de colaborare între opt state membre ASSITEJ, menit să faciliteze dezvoltarea de proiecte comune.

„Personalități marcante, de talie mondială din domeniul teatrului vizual, prezente la București cu ocazia acestui festival, vor dezvălui strategii și modalități de lucru în tendințele contemporane din teatrul de animație, reușind astfel să facă din acest festival un centru de interconectare internațională în domeniul teatrului de animație”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.