„Aggressive mediocrity”, premieră la Green Hours

„Aggressive mediocrity”, un debate-performance de Catinca Drăgănescu, va avea premiera duminică, 28 aprilie, și luni 29 aprilie, de la ora 20.00, la Teatrul LUNI de la Green Hours 1, din Calea Victoriei. “<Aggressive mediocrity> este un joc poliţist în trei runde şi un debate. Se caută un vinovat. Se oferă dovezi, pledoarii, acuzaţii, mărturii incendiare. Publicul, asemeni unui juriu din serialele americane cu avocaţi, decide. Apoi dezbatem”, se arartă într-un comunicat de presă. „Se creionează în tuşe groase o profesoară ahtiată după glorie, un ziarist tânăr ce se luptă cu prejudecata că e “tânăr”, o avocată de success pentru care look-ul face toţi banii, un boss de firmă care visează să ajungă mogul şi un activist social ce în sinea lui îşi doreşte să bată audienţele lui Kapatos. Ce iese când ei se întâlnesc, rămâne de văzut.

“Aggressive mediocrity” este o poveste despre un caz bun de tabloid. Dacă Goe ar fi fost un copil supradotat, am putea zice că este despre el. Un pedagog de şcoală veche, un june cu aspiraţii, o mamiţică panicoasă, un domn bine şi un amfitrion cu pretenţii se dau în spectacol.”

Din distribuție, fac parte George Albert Costea, Cristina Drăghici, Ionuţ Oprea, Sorina Ştefănescu, Vlad Udrescu. Asistent producţie: Daniel Buglea.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.