Alice Georgescu, selecţioner unic pentru FNT

Senatul UNITER a luat două decizii importante, la ultima şedinţă, cu privire al  Gala Premiilor UNITER şi Festivalul Naţional de Teatru.

Pentru ediţia a XIX-a a Galei, Juriul de nominalizări a fost desemnat de către Biroul Secţiei Române a Asociaţiei Internaţionale a Criticilor de Teatru care a decis ca pentru ediţia din 2011 acesta să fie format din criticii de teatru: Ludmila Patlanjoglu, Doina Modola şi Andreea Dumitru.

De asemenea, după analiza şi dezbaterile privind ultimele ediţii ale Festivalului Naţional de Teatru, Senatul UNITER a pus în discuţie mai multe variante şi idei privind structura şi modalitatea de funcţionare a FNT. În urma acestor discuţii, s-a hotărât ca pentru anul 2011, selecţionerul unic şi directorul artistic să deţina un singur mandat, să gireze o singură ediţie.

În consecinţă, Senatul UNITER a hotărât prin vot ca pentru această ediţie, selecţionerul unic şi directorul artistic să fie Alice Georgescu, critic şi  preşedinte al Secţiei Române a Asociaţiei Internaţionale a Criticilor de Teatru.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.