„Am iubit, am purtat am pierdut” vă așteaptă la ARCUB

Am iubit_am purtat_am pierdut_webPe 5 și 6 martie, de la ora 20.00, vor avea loc primele două reprezentații oficiale ale spectacolului „Am iubit, am purtat am pierdut”. Spectacolul se va juca la Sala Mare a instituției din Strada Lipscani, nr. 84-90.

Producția este o adaptare după Love, loss and what i wore de Nora & Delia Ephron, regizată de Emil Hoștină.. Coregrafia îi aparține lui Florin Fioeroiu, iar costumele sunt creația Cristinei Milea.

Distribuția este alcătuită din: Elvira Deatcu, Laura Creț, Anca Androne, Iulia Lumânare, Ioana Abur.

„Am iubit, am purtat am pierdut” este o intimă colecție de povești feminine. Ce iubim, ce pierdem, toate emoțiile, trăirile, durerea, bucuria, toate se leagă cu fire nevăzute de obiecte, parfumuri, rochii, pantofi, genți și ne regăsim bătrâne și obosite, înconjurate de o pânză ca de păianjen, dar atât de bogată și plină de culori, istorii ce merită, probabil să fie publicate pentru fiecare în parte…; poveștile prind viață aproape de spectator, senzația de acum și aici e copleșitoare, nu poți rămâne indiferent sau rece, pentru că ce se întâmplă la un metru de tine arde, amuză, bântuie, atrage, tulbură.

Spectacolul se foloseste de elemente de vestimentație, de accesorii și de amintirile pe care le stârnesc acestea fiecăreia dintre personajele feminine, pentru a picta o imagine a unei feminități vii, amuzante și puternice, reușind să creeze astfel o experiență teatrală solidă și memorabilă.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.