Ambasadorii Campaniei Naționale „Artiștii pentru Artiști”

Pe 1 martie 2018 a început Campania Națională „Artiștii pentru Artiști”, organizată de UNITER și de teatrele din București și din țară în scopul strângerii de fonduri pentru artiștii cu probleme de sănătate.

Cele 16 ediţii ale Campaniei „Artiştii pentru artişti” desfășurate în anii anteriori au însemnat sute de spectacole, mii de artişti, tot atâtea mii de oameni în public care şi-au unit forţele pentru a oferi altor artişti încredere, căldură şi şansa la o viaţă mai bună, anunță organizatorul.

„Alătură-te Campaniei, cumpără bilete, bucură-te de teatru şi fă o faptă bună!”. Acesta este mesajul UNITER și al artiștilor care joacă pe tot parcusul lunii martie pentru colegi cu probleme de sănătate.

Ambasadorii de anul acesta ai Campaniei „Artiştii pentru artişti” sunt Nicu Alifantis, Alexandrina Halic, Emilia Popescu și Marian Râlea. Ei vă invită să fiţi parte din schimbarea atitudinii faţă de situaţia delicată, dar rezolvabilă a artiştilor aflaţi în dificultate. Ei vor fi pe scenă și vor juca pentru acest crez alături de sute de artişti.

Anul acesta 47 de teatre din București și din țară au programat spectacole pe tot parcursul lunii martie, încasările din vânzarea de bilete urmând a fi direcţionate către Fondul de Solidaritate Teatrală: RO40RZBR0000060007801286, deschis la Raiffeisen Bank, Agenţia Piaţa Amzei. Somele strânse din donați și sponsorizări se vira în același cont, în Fondul de Solidaritate Teatrală.

Foto: Irinel Cîrlănaru

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.