„Apa Vie” vă așteaptă la Teatrul Mic

Teatrul Mic propune a opta premieră a stagiunii 2017/2018. Pe 17 octombrie, la ora 19.00, este programată la Sala Atelier premiera spectacolului „Apa vie”, în regia și coregrafia lui Ștefan Lupu.

După poveștile fraților Grimm, cu un scenariu original semnat de Daniel Chirilă, Apa Vie este un spectacol de teatru-dans contemporan, în care basmul, coregrafia,video mapping-ul, machiajul inedit și elementele de commedia dell’arte se îmbină spectaculos.

Spectacolul reprezintă o dublă premieră pentru Teatrul Mic.Ştefan Lupu montează, în baza aceluiaşi text, o versiune pentru copii, ale cărei reprezentații vor fi susținute la matineu, în cadrul programului Teatrul Mic pentru cei mici. În versiunea dedicată celor mari, adulților li se oferă prilejul de a se reîntoarce în copilărie.

Din distribuție fac parte: Gabi Costin, Rareș Florin Stoica, Cezar Grumăzescu, Marian Olteanu, Ana Bianca Popescu, Alina Petrică, Alina Rotaru, Oana Pușcatu, Andreea Alexandrescu, Florin Crăciun.

Apa Vie vine ca un spectacol al revigorării, al revitalizării unor forme recuperate, mai vechi, prin punerea lor în același context cu dansul și proiecțiile, cu o muzică în care sunt prezente diverse influenţe, care pun în valoare nu doar acțiunea, ci și capacitățile metamorfice ale actorilor. Apa Vie este pentru noi toți un spațiu al imaginației, al jocului, al libertății de expresie în toate formele ei. Căzuți cu toții în vraja ei, am căutat Apa Vie în teatru, dans, în text, în fiecare replică, în sensurile personale și în cele ale personajelor noastre”, spune Ştefan Lupu.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.