„Apolodor” vine la Teatrul Țăndărică

Povestea pinguinului Apolodor, după un text de Gellu Naum, în regia Silviei Roman, va fi prezentată în avanpremieră pe 25 februarie la Teatrul Ţăndărică.

Din distribuţie fac parte Olga Bela, Ana Maria Bălescu, Mona Toncu, George Simian, Ştefan Craiu, Robert Trifan, Florin Mititelu, Dan Codreanu.
Spectacolul ilustrează, anunță organizatorii, povestea unui pinguin de la circ, căruia i se face dor de „fraţii lui din Labrador” şi care porneşte în aventura vieţii lui spre casa natală. Supus la un drum greu, trecând prin multe primejdii şi situaţii limită care ţin publicul spectator în suspans, Apolodor reuşeşte să ajungă la familia sa, se arată în prezentarea producţiei.
Regizoarea Silvia Roman, împreună cu echipa de creaţie a spectacolului, reuşeşte să surprindă momentele cheie ale poveştii, scoţând în evidenţă stările schimbătoare ale micului pinguin, în funcţie de probele la care este supus. Fiecare tablou este gândit în amănunt, din punctul de vedere al decorului, muzicii şi coregrafiei, într-un concept vizual şi contemporan, pentru a atrage spectatorul în poveste.

Spectacolul este un proiect câştigător al SALT, ediţia a II-a, un concurs platformă care susţine artiştii emergenţi din teatrul de animaţie şi vizua prin realizarea şi producţia de la idee la spectacol a proiectelor propuse.

Print

Un Comentariu

  1. Violeta 18/02/2019

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.