Attila Harsanyi a câștigat Gala Star

Cea de-a opta ediție a Galei Star, singurul festival și concurs de one-man show din România, s-a încheiat aseară, la Bacău, cu un foc de artificii și decernarea premiilor.

Attila Harsanyi, cu un spectacol după textul Alinei Nelega „Decalogul după Hess”, a primit Marele Premiu și trofeul Galei Star. Celelalte două premii, Cel mai bun one-man show și Cel mai bun one-woman show au mers la Ștefan Ruxanda, pentru spectacolul „Ce-ar fi dacă ar fi…”, respectiv Adriana Bordeanu cu „Infanta”, după textul Savianei Stănescu. Juriul ediției din acest an a fost alcătuit din actrița Mihaela Teleoacă și criticii Adrienne Darvay-Nagy (Budapesta) și Monica Andronescu.

Cum, la Bacău există tradiția unui juriu format din elevi ai liceelor din localitate, ei au urcat și în acest an pe scenă să acorde Premiul „Ștefan Iordache”. Opțiunea lor a fost aceeași cu cea a juriului concursului: Attila Harsanyi.

De asemenea, actorii teatrului din Bacău, care au dorit să acorde un premiul în cadrul galei, l-au ales pe același Attila Harsanyi, care a primit și o stea cu numele lui, în fața teatrului.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.