Au început înscrierile la „Bucharest Fringe”- Maratonul Teatrului Independent

bucharest fringeCea de-a patra ediție a „Bucharest Fringe”- Maratonul Teatrului Independent se va desfășura între 29 septembrie și 5 octombrie, spectacolele urmând să fie găzduite de cele mai importante spații independente și alternative din București. Festivalul își propune să promoveze mișcarea teatrală independentă, cu precădere producțiile neconventionale, precum și spatiile de joc independente.

Cu acest prilej, Asociatia „TEATRUL.RO” anunță începerea perioadei de înscriere la „Bucharest Fringe”- Maratonul Teatrului Independent. Se pot înscrie producții independente realizate în România, care au avut sau vor avea premiera în perioada 01 August 2013 – 12 Septembrie 2014. Înscrierea se face prin completarea Formularului de înscriere disponibil pe site-ul www.teatrul.ro.

Formularul completat va fi trimis pe adresa de e-mail contact@teatrul.ro. În vederea selecției, spectacolul va fi vizionat de către Juriul de Selecție. Se acceptă, în cazul în care vizionarea spectacolului nu este posibila, înscrierea și în baza unei înregistrari video complete a spectacolului. Informațiile despre înscriere și criteriile de selecție se găsesc pe www.teatrul.ro și pe pagina de facebook https://www.facebook.com/MaratonulTeatruluiIndependent.BucharestFringe.

Termenul-limită pentru înscrierea producțiilor este 14 Septembrie 2014, orele 24.00.

Festivalul este finanțat de UNITER și ARCUB – prin Proiectul „BUCUREȘTI 555”.

Juriul de Premiere va acorda 7 premii pentru cele mai originale realizări artistice.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.