Babel FAST: zile și nopți de teatru la Târgoviște

Între 2 și 11 iunie este programată a șaptea ediție a Festivalului Internațional al Artelor Spectacolului BABEL FAST, organizat de Teatrul „Tony Bulandra” din Târgoviște.

În cele zece zile ale evenimentului, manifestările din cadrul festivalului vor avea loc în cele două săli ale teatrului și în Piața Tricolorul, Centrul vechi, Muzeul de Istorie, Fiord Club. Pe lângă spectacole de teatru, lansările de carte și expozițiile fac și ele parte din program.

Anul acesta tema sub care se vor desfășura spectacolele invitate este: Sunetul. Producțiile care vor fi prezentate se concentrează asupra felurilor în care se exprimă emoțiile prin sunet.

La cele două secțiuni din cadrul festivalului participă companii de teatru din 23 de țări. Publicul va avea ocazia să vadă spectacolele susținute de trupele: Teatr KTO și Teatr Nikoli din Polonia, Nolddang Theatre din Coreea de Sud, Teatr Kurgan din Rusia, Comuna Teatro de Pesquisa din Portugalia, The funamviolistas Company și Dram Teatro Spania, Beyn Theatr, Iran, Drama Theatre, Kazakstan, Itran Company, Algeria, Groupe Karol Karol Charles Chemin, Franța, North of Impact Theatre  Company, Macedonia, Telluris Associati, Italia, Mgijima Productions, Africa de Sud.

Parada Babel va prilejui un eveniment stradal de proporții, la care vor participa păpuși enorme, trupe pe catalige și alte tipuri de artiști stradali, printre focuri de artificii.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.