Bernard Hiller, profesorul starurilor de la Hollywood, susține în premieră un masterclass în România

Bernard Hiller, profesor și coach de actorie la Hollywood, se va afla pentru prima oară în România în perioada 24 – 29 noiembrie, unde va susține un curs intensiv de trei zile la Hotel Athénée Palace Hilton, în zilele de 26, 27 și 28 noiembrie. El este recomandat la nivel internațional de nume sonore precum Leonardo DiCaprio, Al Pacino, Samuel L. Jackson, Cameron Diaz, Bruce Dern și Lionel Richie.

Bernard Hiller vine la București la invitația Let It Go Acting Studio. Numărul participanților este limitat la 30 de locuri, iar prețul este de 800 Euro (TVA inclus)/persoană. Masterclassul se adresează atât actorilor, cât și tuturor celor care doresc să se dezvolte profesional și personal.

Mulți artiști renumiți au lucrat de-a lungul timpului sau se antrenează în prezent cu Bernard: Jeff Goldblum, LL Cool J, Lindsay Lohan, Vanessa Hudgens, Jamie Dornan, Emma Roberts, Billy Crystal, Emilio Rivera, Chace Crawford și Jennifer Garner. Profesioniști de talie mondială au vorbit la masterclassurile sale. Printre ei, se numără Al Pacino, Jeremy Irons, Danny DeVito, Paul Haggis, Bryan Cranston și David Oyelowo.

Cartea lui Bernard Hiller „Stop Acting, Start Living” se bucură de un mare succes internațional, fiind deja tradusă în 6 limbi.

Noul său proiect de film, pe care îl va produce împreună cu Leonardo DiCaprio, este un motiv în plus pentru actorii români să participe la acest masterclass. Acting coach-ul caută actori potriviți pentru filmul ce va fi regizat de Barbra Streisand iar filmările, plănuite să înceapă anul viitor, au în vizor și locații din România, se arată într-un comunicat de presă.

Înscrierile se pot face pe pagina evenimentului: https://www.bernardhillerbucharest.eu

E-mail: apply@bernardhillerbucharest.eu  Tel: +40 770 286 218

Atelierul Let It Go Acting Studio a fost fondat în anul 2015 de către acting coach-ul Nicoleta Ciobanu împreuna cu Ioachim Ciobanu – fiul marelui Ilarion Ciobanu, unicul actor român care s-a dedicat exclusiv filmului. Actorul Alexandru Victor Nemțeanu și regizorul Alexandru Nagy sunt printre cei ce au crezut în puterea atelierului de a fi o forță pozitivă în actoria românească. Ei și-au oferit susținerea încă de la început, iar în prezent activează și în calitate de ambasadori media ai Let It Go Acting Studio. „Scopul principal al atelierului nostru este acela de a oferi posibilitatea actorilor români să se antreneze la standardele și după metodele actuale din Hollywood. Am convigerea că mulți oameni vor descoperi resurse interioare deosebite după ce vor participa la acest masterclass”, a declarat Nicoleta Ciobanu.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.