Bilanț de FNT la Cafeneaua critică

La final de Festival Național de Teatru, Cafeneaua critică organizează în această seară, pe 2 noiembrie, de la ora 19.30, o discuţie-bilanţ asupra evenimentului şi asupra teatrului românesc al perioadei, la a 26-a ediţie a festivalului. Întâlnirea va avea loc la Club A, din strada Blănari nr. 14.

cafeneaua-critica-196-fnt-si-alexa-visarion-afisInvitații ediției din această seară, vor fi echipa de organizare a FNT, artişti participanţi la festival, critici de teatru. Invitatul special al serii va fi regizorul Alexa Visarion. În cadrul FNT 2016 au fost lansate două cărţi despre cariera şi opera sa: „Alexa Visarion sau destinul vocaţiei”. Coordonator: Elena Saulea, Editura Junimea, Iaşi, 2015 şi „Univers filmic Alexa Visarion. Jurnal de spectator de Vasilica Bălăiţă”, Editura Artes, Iaşi, 2016.

Amfitrionul Cafenelei critice este Ion Bogdan Lefter.

Cafeneaua critică este un proiect de dezbateri culturale pe teme de actualitate. Prima serie s-a desfăşurat în anii 1990, la Cafeneaua Facultăţii de Litere a Universităţii Bucureşti. Seria a doua a debutat în noiembrie 2008 la Clubul TSC şi a continuat la Clubul A, la Club Control şi, din toamna lui 2011, din nou la Club A.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.