Bobi Pricop caută actriță pentru spectacolul „1984”

Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” Bucureşti caută actriță pentru rolul principal feminin din spectacolul „1984” după George Orwell.

„După succesul cu „O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopții” de Mark Haddon, producție îndelung apreciată atât de către public cât și de specialiștii din domeniu, regizorul Bobi Pricop și scenograful Adrian Damian revin la TNB, de data aceasta pentru a pregăti spectacolul „1984”, o dramatizare făcută de regizor după celebrul roman al lui George Orwell, în traducerea lui Andrei Marinescu, se arată într-un comunicat de presă.

Pentru acest proiect Teatrul Naţional „I. L. Caragiale” Bucureşti organizează în 28 și 29 martie 2017 casting pentru rolul principal feminin (Julia).

Înscrierile (CV + 3 fotografii reprezentative) sunt așteptate la auditie.tnb@gmail.com până luni, 27 martie 2017, ora 13:00.

Castingul se adresează actrițelor cu vârsta cuprinsă între 25 și 35 de ani. În urma unei selecții preliminare, actrițele vor primi un fragment din textul spectacolului, care va trebui pregătit pentru probă, alături de un monolog din repertoriul propriu al acestora.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.