„Burlaci și burlăcițe”, în curând la Teatrul Nottara

Spectacolul „Burlaci şi burlăciţe”, după o piesă scrisă de cunoscutul dramaturg israelian Hanoch Levin, va avea premiera pe 17 martie, de la ora 19:30, la Sala George Constantin a Teatrului Nottara.

Regia îi aparține Alessandrei Giuntini.

Distribuția este alcătuită din:  Vlad Gălățianu, Daniela Minoiu, Alexandru Mike Gheorghiu, Corina Dragomir și Seebastian Ghiță.

Laboratorul de Teatru Dens, atelier experimental, condus de Oleg Loevski, regizor şi producător de teatru din Rusia, a  început în vara lui 2016. Proiectul a reunit echipe de creaţie internaţionale, punând în scenă, ca works in progress, trei spectacole în condiţii de producţie improvizată.

În 2017 ele au intrat în repertoriul permanent al Teatrului Nottara. Spectacolul „Iubirea la oameni” a avut recent premiera la Sala George Constantin.

A doua producţie urmează să se întâlnească în curând cu publicul: piesa autorului israelian Hanoch Levin, „Burlaci şi burlăciţe”. Un scriitor care s-a lovit ades de limitările şi rigorile impuse de cenzura de stat. Un dramaturg caree nu a acceptat niciun tabu. Nu doar în textele sale politice, ci şi când a scris despre inflamările şi dezamăgirile unui ritual vechi de când lumea: căsătoria şi preambulurile ei erotice.

Iar regizoarea italiană Alessandra Giuntini, alături de trupa Teatrului Nottara, au imprimat spectacolului, nota de parodic, de burlesc, pe care textul acidului scriitor israelian o cere.

Print

Un Comentariu

  1. Alina Maer 02/04/2017

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.