Câştigă o invitaţie la concertul lui Tudor Gheorghe

Revista Yorick şi UNITER va invită luni seara, pe data de 18 iunie, la spectacolul „Rapsod şi lăutar” susţinut de Tudor Gheorghe în cadrul Campaniei Naţionale „Artiştii pentru artişti”. Trimiteţi pe adresa andromonica@yahoo.com un text de 500-1000 de semne în care să răspundeţi la întrebarea „De ce vă place muzica lui Tudor Gheorghe?” Cele mai frumoase trei răspunsuri vor fi premiate cu câte o invitaţie de două locuri la concertul de luni seara de la Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti.

Foto Maria Ştefănescu
Foto Maria Ştefănescu

Campania „Artiştii pentru artişti” este iniţiată şi organizată de UNITER, cu scopul strângerii de fonduri pentru artiştii cu probleme de sănătate. Tudor Gheorghe susţine, pentru a doua oară, un concert pro bono în cadrul aceste campanii naţionale.

Biletele s-au pus în vânzare la Teatrul Naţional Bucureşti, în reţeaua Vreaubilet, la Unirea Shopping Center, etaj 2 şi online pe www.vreaubilet.ro

Toate încasările acestui concert sunt direcţionate către Fondul de Solidaritate Teatrală, fond special constituit pentru susţinerea artiştilor cu probleme de sănătate.

„Când eram mai tânăr şi la trup curat” cântam o poezie celebră a lui Romulus Vulpescu: „Vine-o vârstă, vine-o vreme, vine-o vamă…”, spune Tudor Gheorghe. „Un vers care m-a marcat şi mi-a rămas în minte şi după mai bine de 30 de ani de când l-am cântat. Nu se ştie cum se întoarce vremea, dar vârsta şi vama rămân. Trebuie să ne gândim că o să ajungem şi noi în situaţia în care cei mai tineri să se gândească la noi. Acest spectacol este un omagiu adus de un actor colegilor lui.”

 

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.