Câștigați o invitație la „2 femei contemporane” la Undercloud!

Ediția aniversară a Festivalului Undercloud se deschide în această seară, la ARCUB Gabroveni. În cea de-a doua zi a Festivalului, miercuri, pe 23 august, sunt programate patru spectacole: „2 femei contemporane”, coregrafia Ioana Marchidan, „Amalia respiră adânc”, regia Mariana Cămărășan, „Înaintea erei noastre”, regia Daniel Chirilă și „Zic Zac”, regia Andrea gavriliu și Ștefan Lupu.

Revista Yorick vă oferă o invitație dublă la spectacolul „2 femei contemporane”, concept și coregrafie Ioana Marchidan, performeri Ioana Marchidan și Flavia Giurgiu, o coproducție Centrul Naţional al Dansului București și LINOTIP – Centru Independent Coregrafic. Reprezentația va avea loc Sala Mare ARCUB, la ora 18.00.

„2 femei contemporane” este un performance/ spectacol feminist despre condiţia femeii in societatea actuală. „Realizăm că, de-a lungul istoriei, nu s-au schimbat extrem de multe lucruri în ceea ce priveşte statutul, condiţia, prezenţa în funcţii de conducere a femeii, felul în care suntem divizaţi social în două categorii distincte şi mai ales ce impact are asta asupra noastră. 2 Femei Contemporane este un spectacol care iţi propune cu umor şi seriozitate o perspectivă asupra acestor problematici.  Spectacol recomandat tuturor. Feminist poate fi şi un bărbat”, recomandă cu umor realizatorii.

La acest spectacol, Revista Yorick vă oferă o invitație dublă, în cadrul unui concurs fulger care se va desfășura pe pagina de Facebook a revistei. Urmăriți pagina de Facebook a revistei Yorick și puteți câștiga și zilele viitoare o invitație dublă la Undercloud!

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.