Câștigătorii invitațiilor la spectacolul „Jocul din Ialta” la Godot Café-Teatru

Invitatie Jocul din IaltaMiercuri, 3 septembrie, la Godot Café va avea loc premiera spectacolului „Jocul din Ialta”, în regia lui Cezar Ghioca, care îl readuce în fața publicului, prima dată după 20 de ani, pe Adrian Păduraru unul dintre cei mai îndrăgiţi juni primi ai anilor 1980. Alături de el pe scenă, Ana Donosa. Spectacolul este programat la ora 20.00. scenografia este realizată live, de către pictorul şi scenograful Ion Nedelcu.

Revista Yorick a inițiat ieri un concurs prin care vă oferă două invitații la spectacolul „Jocul din Ialta” din această seară, ora 20.00, la Godot Café-Teatru.

Câștigătorii celor două invitații de câte două persoane sunt RUXANDRA BĂLAȘU și DRAGOMIR RALUCA. Sunt așteptate în această seară, începând cu ora 19.30 la Godot Café-Teatru să le ridice, unde vor preciza că sunt câștigătoarele concursului realizat de revista Yorick.

„Jocul din Ialta” este o piesă într-un act, o dramatizare semnată de Brian Friel, după „Doamna cu cățelul”, o nuvelă scrisă de Cehov și considerată una dintre cele mai reușite proze scurte scrise vreodată, ce povestește o aventură dintre un bancher și o tânără, începută vara, într-una dintre cele mai populare destinații de vacanță la Marea Neagră. Aventura devine un act firesc, așteptat, venit să aline suferința a doi parteneri care, cu disperare, își caută fericirea.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.