Câștigătorii invitațiilor la spectacolul „Jocul din Ialta”

Jocul din ialta 1Spectacolul „Jocul din Ialta”, în regia lui Cezar Ghioca, se va juca mâine seara, 20 noiembrie, de la ora 19.00, la Teatrul de pe Lipscani din Bucureşti. Revista Yorick a organizat un concurs în urma căruia oferă trei invitații la această reprezentație.

Câștigătorii aleși prin tragere la sorți sunt:

  1. Sim Voicu
  2. Laura Ion
  3. Ingrid Roșca

Toți trei vor putea ridica invitațiile mâine seară, direct la Teatrul de pe Lipscani, cu o jumătate de oră înainte de spectacol.

„Jocul din Ialta”, după „Doamna cu căţelul”, nuvela lui A.P. Cehov, într-o drmatizare realizată de Brian Friel se va juca pe 20 noiembrie, , avându-i în distribuție pe Ana Donosa și Adrian Păduraru. „Doamna cu căţelul/ Jocul din Ialta” povesteşte aventura de o vară dintre un bancher şi o tânără, într-una dintre cele mai populare destinaţii de vacanţă la Marea Neagră – Ialta. Aventura devine un act firesc, aşteptat, pentru a alina suferinţa a doi parteneri care îşi caută fericirea cu disperare. Ana Donosa a fost „muza” spectacolului, după cum declară regizorul Cezar Ghioca, iar Adrian Păduraru a fost alegerea cea mai firească pentru celălalt rol. Montarea îşi propune ineditul la mai multe niveluri, iar unul dintre ele este scenografia realizată live de pictorul Ion Nedelcu, cel care va desena cu vin, în timp real, decorul spectacolului.

Următoarea reprezentație este programată pe 18 decembrie.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.