Casting pentru ,,My Fair Lady”

poster2 myfairladyGrand Cinema&More organizează în data de 7 martie 2016, casting pentru unul dintre cele mai frumoase spectacole muzicale din toate timpurile: ,,My Fair Lady” de Frederick Loewe.

Castingul, care va avea loc în sala Epika din cadrul Grand Cinema&More (Băneasa Shopping City), se adresează atât soliștilor, actorilor, cât și dansatorilor. Castingul pentru soliști și actori vizează următoarele roluri: Eliza Doolittle – soprană, Henry Higgins – bariton/tenor, Colonel Pickering – actor cu talent muzical, Alfred P. Doolittle – actor/bariton, Mrs. Higgins – actriță, Mrs. Pearce – actriță, Freddy Eynsford – Hill – tenor.

Câștigător a numeroase premii precum Theatre World Awards, Tony Awards, Drama Desk Awards și Laurence Olivier Awards și considerat de criticii din întreaga lume drept ,,musicalul perfect”, spectacolul care va purta semnătura regizorului Răzvan Ioan Dincă va fi realizat pe noua scenă a sălii Epika cu ocazia sărbătoririi a 60 de ani de la premiera mondială de pe Broadway.

Echipa de creație este compusă din regizorul Răzvan Ioan Dincă, dirijorul Daniel Jinga, scenograful american Maruti Evans, designerul de costume Oana Botez, coregraful Violeta Dincă și lighting designerul Daniel Klinger. Traducerea și adaptarea libretului este realizată de Ernest Fazekas.

Castingul se vor desfășura în două etape. Astfel, pentru soliști prima etapă, care se va desfășura în data de 7 martie 2016, constă în interpretarea a două momente muzicale la alegere dintr-un spectacol muzical (altul decât ,,My Fair Lady”). În etapa a doua, care va avea loc în data de 11 martie 2016, candidații care au fost selectați în prima etapa vor interpreta un moment muzical din ,,My Fair Lady”. Pentru înscrieri, persoanele interesate sunt rugate să trimită următoarele informaţii: CV (cu poză actuală), titlurile celor două momente muzicale interpretate în prima etapă, modalitatea de acompaniament (negativ sau pianist corepetitor). Candidaturile pot fi trimise pe adresa: casting@myfairladyromania.ro până în data de 6 martie cel târziu.

Pentru actori, castingul se va desfășura într-o singură etapă și va consta într-un interviu pentru rolurile care nu conțin momente muzicale. Înscrierile se fac în baza CV-ului (cu poză actuală) trimis pe adresa casting@myfairladyromania.ro până în data de 6 martie cel târziu.

Castingul de balet se adresează persoanelor (fete și băieți) cu experiență în dansul clasic, contemporan și de caracter și se va desfășura în două etape. Prima etapă constă în interpretarea unui moment solo cu durata maximă de 2 minute. În etapa a doua, candidații care au fost selectați în prima etapa vor prezenta un moment de improvizație. Coloana sonoră pentru momentul solo va fi asigurată de către candidat, iar coloana sonoră pentru momentul de improvizație va fi asigurată de organizatori.

Pentru înscrieri, candidații sunt rugați să trimită următoarele informaţii: CV (cu poză actuală) și titlul piesei alese pentru momentul solo pe adresa casting@myfairladyromania.ro până în data de 6 martie cel târziu.

Se caută și figurație specială. Tipologile vizate sunt: copil (fetiță, vârsta maximă 12 ani, cu figură angelică), persoană matură mică de statură (maxim 1,20 m înălțime) cu disponibilitate și talent pentru mișcare și dans, persoana înaltă (minim 2,05 m înălțime) și persoană supraponderală cu abilități speciale pentru mișcare. Persoanele interesate sunt rugate să trimită o fotografie actuală și datele de contact pe adresa casting@myfairladyromania.ro până la data de 6 martie cel târziu.

Perioada de repetiții este 15 martie – 25 mai, iar primele reprezentații ale spectacolului ,,My Fair Lady” vor avea loc în 26, 27, 28 și 29 mai 2016.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.