„Cocoșelul neascultător” merge la Brăila

cocosel 2Teatrul Excelsior este invitat la prima ediție a Festivalului Național pentru Copii „Cărăbuș”, care se va desfășura la Brăila, începând de astăzi și până pe 17 august, cu spectacolul „Cocoșelul neascultător”, care poartă marca actorului, regizorului și fondatorului acestei instituții, Ion Lucian.

Festivalul est organizat de Teatrul de Păpuși din Brăila, în cadrul „Zilelor Municipiului Brăila”. Pe 15 august, la ora 17.00, în Parcul „Monument”, cei mici, dar și cei mari, se vor întâlni cu personajele haioase și mereu puse pe șotii din „Cocoșelul neascultător”. Un muzical plin de culoare, strălucire și dinamism, care va aduce zâmbetul pe buzele tuturor celor prezenți la această sărbătoare a copilăriei și a poveștilor fermecate, își propun organizatorii.

„Cocoșelul neascultător” este cel mai longeviv spectacol al Teatrului Excelsior, fiind itinerat în majoritatea teatrelor din România și în alte șapte țări, din Canada până în Japonia.

Muzica spectacolului este creată de actorul Vasile Menzel, iar din distribuție fac parte Mihaela Coveșeanu (Cocoșelul), Ciprian Cojenel (Ursulețul), Cosmina Dobrotă (Motănelul), Stelian Milu (Vulpoiul), Veronica Popescu (Mămuța Lăbuța) și Marian Rădulescu (Corbul).

„Cocoșelul neascultător” a fost distins cu numeroase premii, fiind apreciat de generații și generații de copii, părinți și bunici, iar destinul lui fabulos continuă acum pe malul Dunării.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.