Concurs: cronicarii de ocazie pot castiga un pachet de carti de la editura Nemira

concursyorick

Daca ati colindat in toamna asta salile de teatru din Bucuresti, din Romania sau de oriunde si ati descoperit un spectacol care v-a placut, v-a intrigat, v-a dezamagit, v-a facut sa va doriti sa mergeti din nou la teatru, sa iubiti un actor sau ati (re)descoperit un regizor, Yorick va invita la concurs.

Cautam cronicari de ocazie, impatimiti de teatru sau, pur si simplu, spectatori care vor sa scrie despre ce se intampla in teatru la final de an 2009.

Tema pe care v-o propunem este simpla: Trimiteti o cronica sau un eseu despre un spectacol pe care l-ati vazut in aceasta stagiune sau pe care-l veti vedea pana pe data de 21 decembrie, iar noi vom publica cele mai frumoase texte. Nu va zgarciti la scris, dar “pastrati masura”. Acceptam orice text intre 2000 si 5000 de semne, dar daca este genial dimensiunile nu mai conteaza…

Dintre materialele primite la redactie, cele mai interesante trei cronici, alese de criticul, scriitorul si teatrologul George Banu, vor fi premiate cu cate un pachet de carti publicate la Editura Nemira.

Concursul se desfasoara in perioada 9 decembrie – 21 decembrie, pe data de 22 urmand sa fie anuntati castigatorii.

Asteptam textele voastre pe adresa andromonica@yahoo.com.

Premiile concursului Yorick:

Repetitiile si teatrul reinnoit Spatele Omului

Note

Cei mai buni 3 cronicari de ocazie vor primi cate un pachet cu cartile de mai sus, asa ca nu uitati sa trimiteti si adresa de livrare. Daca aceasta nu corespunde cu adresa din buletin, vom avea nevoie si de CNP-ul vostru.

Castigatorii vor fi anuntati pe site, in ziua de 22 decembrie. Daca vreti sa fiti anuntati daca ati castigat va puteti abona si la newsletterul Yorick.

Imaginea concursului este realizata de Adriana Grand

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.