Concurs de dramaturgie, pe ultima sută de metri

Concursul de dramaturgie „Experienţe de viaţă în vremuri în schimbare” a intrat pe ultima sută de metri. 21 decembrie, data poştei, este ultima dată la care vă mai puteţi înscrie. Un juriu internaţional selectează cea mai bună piesă înscrisă în concurs şi oferă un premiu de 3.500 EUR.

Se consideră parte din premiu: traducerea piesei în limba germană, publicarea ei într-o primă ediţie de 11.000 de exemplare şi o lectură publică. Câştigătorul va fi invitat la Viena. În plus, textul va fi prezentat publicului la Târgul de Carte de la Leipzig. Organizatorii asigură punerea în scenă a piesei. Concursul se adresează tuturor persoanelor născute în România, celor care trăiesc în România ori au cetăţenia română, sau celor care au trăit cel puţin cincisprezece ani în România.

Piesa va fi scrisă în limba română şi va fi depusă împreună cu o traducere în limba engleză. Versiunea în limba engleză este necesară doar în scopuri administrative. Un autor poate înscrie în concurs o singură piesă.

Piesa nu trebuie să fi fost deja publicată sau jucată şi trebuie să trateze tema concursului „Vorbind despre graniţe: Experienţe de viaţă în vremuri în schimbare”. Piesa trebuie să poată fi jucată cu maximum cinci actori. Versiune trebuie să fie completă (nu sunt admise schiţe sau fragmente).

Documentele vor fi transmise la adresa Forumul Cultural Austriac, Strada Dumbrava Roșie nr. 7, Cod 020461, Bucureşti. Pe plic va fi înscrisă menţiunea „Drama Contest”. Documentele pot fi transmise şi prin e-mail (la Subiect va fi menţionat „Drama Contest”) la adresa contact@talkingaboutborders.eu. Amănunte pe site-ul www.icr.ro.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.