Concurs fulger! Câștigă o invitație la „Jocul din Ialta” la Godot Café-Teatru

Invitatie Jocul din IaltaMiercuri, 3 septembrie, la Godot Café va avea loc premiera spectacolului „Jocul din Ialta”, în regia lui Cezar Ghioca, care îl readuce în fața publicului, prima dată după 20 de ani, pe Adrian Păduraru unul dintre cei mai îndrăgiţi juni primi ai anilor 1980. Alături de el pe scenă, Ana Donosa. Spectacolul este programat la ora 20.00. scenografia este realizată live, de către pictorul şi scenograful Ion Nedelcu.

Revista Yorick vă oferă două invitații de câte două locuri pentru reprezentația de mâine seară, într-un concurs fulger, care se va desfășura pe parcursul zilei de azi, până la orele 24.00.

Tot ce trebuie să faceți este să ne spuneți titlul unui film în care l-ați văzut pe actorul Adrian Păduraru. Răspunsul poate fi lăsat atât la secțiunea comentarii a acestui material, cât și pe pagina de Facebook a revistei Yorick. Câștigătorii vor fi stabiliti prin tragere la sorți.

„Jocul din Ialta” este o piesă într-un act, o dramatizare semnată de Brian Friel, după „Doamna cu cățelul”, o nuvelă scrisă de Cehov și considerată una dintre cele mai reușite proze scurte scrise vreodată, ce povestește o aventură dintre un bancher și o tânără, începută vara, într-una dintre cele mai populare destinații de vacanță la Marea Neagră. Aventura devine un act firesc, așteptat, venit să aline suferința a doi parteneri care, cu disperare, își caută fericirea.

Print

6 Comentarii

  1. Daniela Chiru 02/09/2014
  2. Felicia 02/09/2014
  3. Donkeypapuas 02/09/2014
  4. Emilia Vladu Airimitoaie 02/09/2014
  5. ioannis stamatogiannis 02/09/2014
  6. Dragomir raluca 02/09/2014

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.