„Conect Act” la Târgu-Mureș

Sigla ConectAct3Teatrul Naţional Târgu-Mureș organizează a treia ediţie Conect Act în perioada 14-16 noiembrie. Cu această ocazie vor fi prezentate cele mai noi producții ale Companiilor „Liviu Rebreanu” și „Tompa Miklós” precum și ultimele prezentări scenice ale acestei ediții din cadrul proiectului Fabulamundi. Playwriting Europe, dedicat dramaturgiei contemporane.

În cele trei zile dedicate evenimentului vor fi organizate întâlniri cu dramaturgii Dirk Laucke, Fabrice Melquiot și Antonio Fernandez Lera. Studenții la Scriere Dramatică ai Universității de Arte din Târgu-Mureș vor participa la un atelier de teatru documentar ținut de Dirk Laucke, iar tinerii din trupa Guga Junior vor avea parte de o întlnire specială cu Fabrice Melquiot.

De asemenea, veți avea ocazia să participați la prezentarea scenică a piesei câștigătoare la concursul 300 de ani de la martiriul Brâncovenilor la Constantinopol, Dosarul Brâncoveanu sau cum am devenit sfânt de Adrian Iclenzan și Laurențiu Blaga.

Programul Conect Act 3

Vineri, 14 noiembrie:

11:00 – Atelier de Teatru Documentar cu Dirk Laucke, Sala de Conferințe, Teatrul pentru Copii și Tineret „Ariel”

17:00 – În Trafic de Alina Nelega, Sala Mică, Teatrul Național Târgu-Mureș

Sâmbătă, 15 noiembrie:

10:30 – Consens și… de Dirk Laucke, prezentare scenică urmată de discuții cu publicul în prezența autorului, Sala Studio, Teatrul pentru Copii și Tineret “Ariel”

Intrare liberă!

13:00 – Atelier de Teatru Documentar cu Dirk Laucke, Sala de Conferințe, Teatrul pentru Copii și Tineret “Ariel”

16:00 – Dosarul Brâncoveanu explicat sau Cum am devenit sfânt de Laurențiu Blaga și Adrian Iclenzan, prezentare scenică urmată de discuții cu publicul în prezența autorilor, Sala Studio, Teatrul pentru Copii și Tineret “Ariel”

Intrare liberă!

19.00 – Premieră Băieții din strada Pál după Molnár Ferenc, Sala Mare, Teatrul Național Târgu-Mureș

Spectacol supratitrat în limba română.

Duminică, 16 noiembrie:

11:30 – Bufnița, vântul și noi de Fabrice Melquiot, prezentare scenică urmată de discuții cu publicul în prezența autorului, Sala Studio, Teatrul pentru Copii și Tineret “Ariel”.

Intrare liberă!

12:30 – întâlnire Fabrice Melquiot și trupa de teatru pentru tineret Guga Junior, Sala de Conferințe, Teatrul pentru Copii și Tineret “Ariel”

16:00 – Din umbră/ Bufoni și Paiațe de Antonio Fernandez Lera, prezentare scenică urmată de discuții cu publicul în prezența autorului, Sala Studio, Teatrul pentru Copii și Tineret “Ariel”

Intrare liberă!

17:00 – Shoes de Scott Johnston, Sala Parking, Teatrul Național Târgu-Mureș

19:00 – Băieții din strada Pál după Molnár Ferenc, Sala Mare, Teatrul Național Târgu-Mureș.

Spectacol supratitrat în limba română.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.