„Cool” cu Maia Morgenstern la Teatrul Naţional Radiofonic

MaiaLuni, 26 ianuarie 2015, la ora 23.05, la Radio România Actualităţi, în cadrul Teatrului Naţional Radiofonic, va avea loc premiera spectacolului „Cool” de Mihai Ispirescu.

Adaptarea radiofonică este semnată de Domnica Ţundrea, iar regia artistică îi aparține lui Vasile Manta. Rolul principal îi revine actriței Maia Morgenstern, alături de care joacă Mircea Rusu, Marius Rizea, Ion Haiduc, Mircea Constantinescu, Daniela Marcu, Ion Mărgescu.

Spectacolul radiofonic „Cool” de Mihai Ispirescu va putea fi audiat în avanpremieră luni, 26 ianuarie 2015, la ora 11.00, la Clubul Ramada-Majestic de pe Calea Victoriei din Bucureşti.

Piesa „Cool” de Mihai Ispirescu aduce în prim-plan o lume absurdă și o societată măcinată de vicii și lacume. Bogată în elemente de satiră și comedia politică, piesa pune în joc o ironie de forță la adresa moravurilor și un umor care amintește de Caragiale. Montarea va propune o paralelă cu jocul marionetelor și al măștilor, accentuând degradarea și derizoriul unui univers ce devine de neînțeles.

 

 

Print

Un Comentariu

  1. Violeta 25/01/2015

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.