„Crime” la „Zilele Teatrului Unteatru”

unteatruCu ocazia aniversării a patru ani de existență, în perioada 25 iulie – 3 august Unteatru organizează „Zilele Teatrului Unteatru”, un eveniment în cadrul căruia vor avea loc spectacole de teatru, muzică şi multe alte surprize, așa cum promit organizatorii, în curte şi în interiorul clădirii de cărămidă din spatele CEC-ului de pe Calea Victoriei.

Cu acest prilej, trupa britanică de teatru BÉZNĂ Theatre London prezintă, în premieră în Bucureşti, în zilele de 29, 30, 31 iulie si 1, 2, 3 august, de la ora 20.00, spectacolul „Crime”, un răspuns la „Crimă și pedeapsă” de F.M. Dostoievski, „un spectacol ce urmărește poveștile celor blamați de către mass-media și ilustrează realitatea unei țări scăpate de sub control”, așa cum se anunță într-un comunicat de presă. BÉZNĂ Theatre este o trupă de teatru preocupată de problemele sociale. Prin spectacole sale experimentale încurajează un discurs social și politic care își propune să conducă la o schimbare. „Crime” casino online este o piesă în structură epică care expune legătura directă dintre etapele capitalismului neregularizat și creșterea prostituției, a alcoolismului, violenței și omuciderii. Spectacolul urmărește poveștile celor blamați de către mass-media și ilustrează realitatea unei țări scăpate de sub control. „Crime” este unul dintre cele mai incitante debuturi regizorale la care am avut privilegiul să fiu martor”, scrie presa britanică. „Este al dracului de furioasă şi al dracului de rece. Şi pare a fi exact genul de piesă de teatru de care Marea Britanie are cea mai mare nevoie acum.”

O altă surpriză a Stagiunii Estivale 2014 o reprezintă reluarea, începând cu data de 19 iulie, a spectacolului „Trei femei înalte”, după Edward Albee, cu Cristina Casian, Florina Gleznea și Nicoleta Lefter, muzica Nicu Alifantis și Sofia Vicoveanca, în regia lui Andrei și Andreea Grosu.

Detalii despre programul „Zilelor Teatrului Unteatru” găsiți pe www.unteatru.ro

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.