Cum se vede România anului 2050 la Teatrul de Artă

romania 2050Spectacolul „România 2050”, în regia lui Radu Popescu, va fi prezentat în avanpremieră duminică, 15 noiembrie, de la ora 11.00, urmând ca premiera să aibă loc luni, la orele 18.00 și 20.30, la Teatrul de Artă.

România 2050 este un spectacol imaginar despre un viitor văzut prin ochii unor personaje misterioase sau aflate la limită și are la bază un text de Radu Popescu, nominalizat la Premiul de Dramaturgie „Yorick”, 2014.

„Spectacolul este conceput în stilul teatrului labirint, în care publicul este purtat de la o scena la alta în diverse spatii. Scenele, deși independente, împart o temă comună, aceea a unei Românii distopice a anului 2050, văzută prin ochii unor personaje episodice, uneori misterioase, alteori aflate la limită. Scenele vor fi amplasate în diverse locuri din zona Teatrului de Artă”, spune Radu Popescu, regizor și dramaturg, câștigător al ediției din acest an a Concursului de dramaturgie „Valentin Nicolau”, organizat de revista Yorick.

Scenografia este semnată de Marian Văsii, muzică live și sound design – Călin Torsan și Cristian Gherghel. Din distribuție fac parte Diana Dumbravă, Ana Maria Olaș, Tamara Roman, Cristina Pleșa, Liviana Murgoci, Cristiana Luca, George Constantinescu, Andrei V. Ciopec, Eugen Cozma, Cristian Ioniță, Ștefan Craiu.

„România 2050” va beneficia de patru reprezentații cu intrare liberă, în spațiile din cadrul Teatrului de Artă în duminică, 15 noiembrie, de la ora 11.00, luni, 16 noiembrie, de la orele 18.00 și 20.30 și duminică, 22 noiembrie, de la ora 11.00.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.