„Cutia Pandorei” se mută la Bulandra

Cutia Pandorei - fotografii de Mihaela Marin9Spectacolul „Cutia Pandorei”, produs de ARCUB, în regia lui Felix Alexa, cu Mariana Mihuț și Șerban Pavlu, va avea primele reprezentații din 2016 la Sala Izvor (Liviu Ciulei), pe 23, 24 și 31 ianuarie, de la ora 19:00.

Motivația mutării spectacolului de la ARCUB este decizia de închidere a sediului din strada Batiște, ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București, în urma expertizei seismice.

Având premiera în decembrie 2015 la sediul din strada Batiște, spectacolul s-a bucurat de mare succes la public și de aprecierile criticii de specialitate. Regizat de Felix Alexa și avându-i în distribuție pe Mariana Mihuț și Șerban Pavlu, „Cutia Pandorei” surprinde o incursiune fascinantă în universul interior al unor personaje care trec cu naturalețe de la candoare la cruzime sau de la tandrețe la crimă.

Felix Alexa, unul dintre cei mai de succes regizori români, aduce pe scenă un spectacol despre iluzia fericirii, care îi prilejuiește Marianei Mihuț un recital de excepție. O comedie neagră plină de suspans, o producție teatrală tulburătoare despre ratare și obsesia trecutului, care îi surprinde pe spectatori prin stări emoționale extreme și un final neașteptat.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.