De 1 iunie, ultimul spectacol al lui Cornel Todea…

De Ziua Copilului, Teatrul „Ion Creangă” a pregătit câteva evenimente speciale, la Sala Rapsodia și în Parcul Cișmigiu din București. Începând cu ora 11.00, la Sala de pe Lipscani, se va juca spectacolul „Carolina şi poneiul” de Laurențiu Budău, în regia lui Cornel Todea, care spune povestea unei fetiţe ce a hotărât să nu mai crească pentru că nu se simte iubită. Piesa a câştigat, în anul 2010, premiul I la Concursul de Dramaturgie pentru Copii „100, 1.000, un milion de poveşti”. În distribuţie: Anca Zamfirescu, Liliana Donici, Ioana Ginghină, Ionuţ Antonie, Marius Nănău, Gabriel Coveşeanu, Cristian Boeriu, Eduard Petru Jighirgiu, Ionuţ Ciocia. Toţi copiii prezenţi la această reprezentaţie vor primi, gratuit, reviste cu DVD de la Editura Egmont.

Spectacolul va fi precedat de un vernisaj care îi celebrează pe câștigătorii Concursului Municipal „Paleta Micului Pictor – vis și culoare”. Cei interesați vor putea admira lucrările realizate de copiii coordonați de prof. Mariana Palea, în cadrul expoziției „Aplauze, flori și culori pentru actori”,  aflată în foaierul Sălii Rapsodia și deschisă între orele 9.00-14.00.

În paralel cu activitatea de la sala de spectacole, în Parcul Cişmigiu din Capitală, în parteneriat cu ARCUB, Teatrul Ion Creangă susţine  „O poveste cu povești, te-așteptăm să le ghicești”, o reprezentaţie interactivă,  în aer liber, care îi are protagonişti pe actorii: Alexandrina Halic, Miruna Ionescu, Carmen Palcu, Mihai Verbițchi, Voicu Hetel, Oliviu Cristian Bughiu, Vera Linguraru, Marioara Sterian.

De asemenea, reprezentaţii Teatrului Ion Creangă, cu sprijinul CreArt – Centrul de creaţie, artă şi tradiţie al Municipiului Bucureşti – vor merge și în câteva centre de plasament, unde vor încerca să îi bucure pe cei mici cu poveşti  frumoase şi jucării.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.