„Deseori neobservat”, de la lagărul Hertei Muller pe scena independentă

Istvan Teglas, Cristian Gheorghe-Deseori neobservat, foto Anca RobuLuni, 16 decembrie, la Teatrul Mignon din Piaţa Rosetti, va avea loc spectacolul „Deseori neobservat” în regia Amaliei Olaru, cu Istvan Teglas și Cristian Gheorghe, inspirat de romanul „Leagănul respirației” de Herta Muller.

Întâlnirea dintre Herta Muller și teatrul independent a dat naştere unui spectacol care îşi propune să arate o altă față a lunii decembrie, mai puţin potrivită cu atmosfera de sărbătoare, anunţă organizatorii. „Călătoria este esențială în evoluția umană. Dar ce se întâmplă când drumul călătoriei nu este cel ales de tine și pașii propriei evoluții sunt împrumutați de alții? Ce înseamnă condamnarea la involuție într-un lagăr de concentrare al propriilor idei și întâmplări?” O călătorie iniţiatică prilejuită de romanul Hertei Muller şi dusă într-o altă zonă de spectacolul de la Teatrul Mignon.

Biletele pentru spectacolul „Deseori” neobservat se pot rezerva prin email contact@teatrulmignon.ro sau apelând numărul de telefon 0726.243.907 sau se pot achiziţiona direct  de pe situl  www.iabilet.ro

Foto Anca Robu

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.