Despre dans și musical, cu Răzvan Mazilu, la Artmark

Volumul „Răzvan Mazilu. De la dans la musical”, publicat la Editura Nemira, o perspectivă caleidoscopică, construită din observațiile și retrospectivele cronicarului și realizatorului TV SandaVișan, va avea lansarea la București, luni, pe 3 aprilie, ora 19.00, la Artmark (Str. C.A. Rosetti 5), în cadrul unui eveniment special.

Invitați la eveniment sunt: Maia Morgenstern, George Mihăiță, coregraful Ioan Tugearu, regizorul Dragoș Galgoțiu și Monica Andronescu, coordonatoarea colecției Yorick.

Vor performa momente din musicalurile „West Side Story” și „Mon Cabaret Noir” actorii Aylin Cadîr, Ana Bianca Popescu, Alina Petrică, Anca Florescu, Ioana Maria Repciuc, Daniela Tocari și Lucian Ionescu. Evenimentul va fi prezentat de Sonia Argint-Ionescu.

Volumul „Răzvan Mazilu. De la dans la musical”, publicat la editura Nemira în colecția Yorick Actual, este construit din observațiile și retrospectivele Sandei Vișan, din dialogurile vii cu Răzvan Mazilu, din fragmente de cronici și interviuri, fotografii din spectacole, dar și din mărturiile altor artiști și personalități culturale.

Vă rugăm să confirmați participarea la eveniment  la adresa sau telefonul sorin@adpmpr.ro / 0724278602.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.