Despre destin și toanele lui, la Teatrul Nottara

Dani Popescu, Vali Pena si Dan Bordeianu in functionarul DestinuluiSâmbătă, 21 iunie, la Teatrul Nottara, Sala George Constantin, va avea loc, de la ora 19.30, premiera spectacolului „Funcţionarul destinului” de Horia Gârbea, în regia Ancăi Maria Colţeanu. Muzica originală este semnată de Ovidiu Savu Ioniţă.

„Funcţionarul destinului propune o rezolvare ideală a unui context nefericit ajuns la punctul culminant, alimentat fiind de autoizolarea partenerilor dintr-un cuplu. Piesa în sine este semnul de întrebare pus pe intervenţia inexplicabilă a unui personaj bizar, pe care autorul îl numeşte funcţionar al destinului. Temerile individuale ale celor două personaje trimit spectatorul la o introspecţie atentă, obligându-l să se privească în oglindă şi să-şi asume propria proiecţie asupra partenerului de cuplu”, declară Anca Maria Colţeanu.

O comedie dulce-amăruie despre căsniciile aflate în criză și singurătatea în doi, transpusă într-un spectacol plin de vitalitate… în care îi veți întâlni pe Dani Popescu, Dan Bordeianu şi Vali Pena…

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.