„Doamna Godot”, în premieră la Teatrul Dramaturgilor Români

Premiera oficială a spectacolului cu piesa „Doamna Godot” de Olga Delia Mateescu, în regia lui Felix Crainicu, va avea loc duminică, 17 februarie, la ora 19.00 în sala „Ion Băieșu” a Teatrului Dramaturgilor Români din București.

A actriță cunoscută în ipostază de dramaturg, Olga Delia Mateescu, face o analiză fină a jocului dintre certitudine și imprevizibil. Două femei, interpretate de actrițele Ioana Pavelescu și Alexandra Stroe, unite printr-o legătură puternică, se întâlnesc aparent întâmplător într-un loc în afara timpului doar ca să descopere că sunt una și aceeași persoană.

Ca într-un joc incontrolabil, deciziile lor banale încep să aibă rezultate disproporționate, iar frânturile de existență  construiesc o poveste care va chestiona posibilitatea  liberului arbitru. Un necunoscut, pe care, de fapt, îl cunoști dintotdeauna, îți propune o călătorie spre tine, oferindu-ți șansa să te ferești de greșeli sau să îți trăiești viața de parcă ar fi una nouă.

Scenografia este concepută de Andreea Sorina Paraschivoiu, muzica este creată de Alexandru Nucă, iarconceptul video îi aparține lui Radu Crăciun.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.